Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان‌غربی با اشاره به افتتاح ۴ واحد اقامتی بوم‌گردی در این استان به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: با بهره‌برداری از این واحدها، تعداد اقامتگاه‌های بوم‌گردی به ۳۰ مورد می‌رسد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اروم‌نیوز، جلیل جباری روز گذشته در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت اعلام برنامه‌های دهه فجر و نیز ارائه گزارش عملکرد سال ۹۷ برگزار شد، اظهار داشت: طرح‌های ویژه دهه فجر با اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال افتتاح می‌شوند که در همین راستا برای ۶۰ نفر اشتغال ایجاد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، افزود: بازگشایی موزه نقده و کلنگ زنی موزه‌های میاندوآب و بوکان از مهم‌ترین طرح‌هایی است که در ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی عملیات اجرایی آن‌ها آغاز می‌شود و به همین منظور اعتباری ۳۰ میلیاردی در نظر گرفته شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان‌غربی، با اشاره به اهمیت واحدهای اقامتی بوم‌گردی، عنوان کرد: در همین راستا در طول دهه فجر ۴ واحد اقامتی بوم‌گردی در شهرستان‌های ارومیه، نقده و تکاب مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد که با افتتاح آن‌ها تعداد واحدهای اقامتی بوم‌گردی استان به ۳۰ مورد می‌رسد.

وی، همچنین ادامه داد: در زمینه واحدهای اقامتی بوم‌گردی در آذربایجان‌غربی شاهد استقبال مناسب فعالان این حوزه هستیم به طوری که در سال ۹۷ شاهد ارائه درخواست ثبت برای ۱۷۰ مورد بوده‌ایم و از این میزان ۱۱۲ مورد موافقت اصولی واقع شده که تعداد ۲۵ مورد آن‌ها در مرحله دریافت تسهیلات راه‌اندازی واحد هستند.

جباری، در زمینه دیگر طرح‌های افتتاحی به مناسبت دهه فجر در آذربایجان‌غربی، گفت: بهره‌برداری از کلیسای هفتوان سلماس و ساماندهی تپه تاریخی حسنلو، آغاز عملیاتی اجرایی کمپینگ گردشگری شاهین‌دژ، بازسازی و بهره‌برداری از آب‌گرم احمدآباد تکاب و نیز آسفالت جاده بی بی کندی شاهین‌دژ از دیگر طرح‌هایی است که در این ایام انجام می‌پذیرد.

وی، اذعان داشت: خوشبختانه در سال‌جاری سرمایه‌گذاری های خوبی در زمینه گردشگری انجام شده که بالغ بر ۷۰ هزار میلیارد ریال در این زمینه سرمایه‌گذاری توسط بخش خصوصی و ایجاد اشتغال برای ۱۶۸ نفر را شامل می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان‌غربی، در پایان سخنان خود، با اشاره به اجرای عملیات عمرانی در مسجد جامع ارومیه، تصریح کرد: در سال‌های گذشته بخش شبستان و گنبد این مسجد مرمت شده و پس از عید نوروز نیز فعالیت عمرانی در دیگر بخش‌های مسجد را آغاز می‌کنیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۲۴۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ سرفصل‌های دوره توانمندسازی بهره‌برداران بوم‌گردی

مدیرکل برنامه‌ریزی گردشگری گفت: سرفصل‌های دوره توان‌افزایی و توانمندسازی بهره‌برداران اقامتگاه‌های بوم‌گردی به منظور اجرا در چارچوب ضوابط مربوطه، به ادارات کل میراث‌فرهنگی ابلاغ شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، ابوطالب قاسمی؛ مدیرکل برنامه‌ریزی گردشگری اظهار کرد: تعیین و ابلاغ سرفصل‌های دوره توان‌افزایی و توانمندسازی بهره‌برداران اقامتگاه‌های بوم‌گردی با هدف افزایش توانمندی بهره‌برداران شاغل در واحدهای اقامتگاه‌های بوم‌گردی انجام شد.

وی افزود: عدم برخورداری برخی شاغلان در اقامتگاه‌های بوم‌گردی از سطوح عالی تحصیلاتی و نوع خدمت میزبانی در این واحدها که در مواردی به صورت خانوادگی، بومی و محلی انجام می‌شود، ضرورت داشت دوره‌های آموزشی موجود به عنوان یک مطالبه جدی مورد بازنگری قرار گیرد و متناسب با این قشر، دوره‌ای جدید با همکاری و نظارت جامعه تخصصی بوم‌گردی و برخی از اساتید و متخصصین این حوزه بر اساس نظرات مدیران حوزه‌های تخصصی معاونت گردشگری طراحی و ابلاغ شود.

قاسمی با بیان اینکه این موضوع با استقبال گسترده علاقمندان به این حوزه مواجه شده است، افزود: بر اساس ضوابط اجرایی، مؤسسات آموزشی موظف هستند از تاریخ ابلاغ بخشنامه، دوره‌های توانمندسازی متقاضیان اقامتگاه‌های بوم‌گردی را بر اساس دروس و سرفصل‌های تعیین شده اجرا کنند.

حل مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران

مدیرکل دفتر مطالعات، آموزش و برنامه‌ریزی گردشگری خاطرنشان کرد: دوره‌های الزامی صرفاً از طریق مؤسسات آموزشی دارای مجوز از این معاونت برگزار و مدرسین هر دوره با معرفی مؤسسات مربوطه در چارچوب دستورالعمل و بخشنامه‌های ابلاغی صورت می‌گیرد.

به گفته وی، صدور گواهینامه دوره‌های تشویقی توسط استان انجام می‌شود و امکان برگزاری دوره‌های تشویقی در رویداد آموزشی جامعه اقامتگاه‌های بوم‌گردی نیز وجود دارد.

قاسمی گفت: سرفصل‌های اختصاصی اقامتگاه‌های بوم‌گردی به مدت 95 ساعت در دو بخش 55 ساعت اصلی و 40 ساعت تشویقی تعریف شده است. بخش اصلی شامل آشنایی با اصول و مفاهیم مهمان‌نوازی، قوانین و مقررات، خدمات ایمنی و پایداری حفظ محیط‌زیست و بخش تشویقی در برگیرنده اطلاعات حرفه‌ای پیشرفته ویژه افرادی با سطح تحصیلات بالاتر که تمایل به افزایش مهارت و آگاهی دارند، است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری قریب الوقوع از سد قیز قلعه‌سی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • بهره‌برداری از ۲۷۴ کیلومتر راه روستایی در آذربایجان‌غربی
  • یک میلیون هکتار از مراتع آذربایجان‌غربی ییلاقی است
  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • یک میلیون هکتار از مراتع آذربایجان غربی ییلاقی است
  • ابلاغ سرفصل‌های دوره توانمندسازی بهره‌برداران بوم‌گردی
  • بهبود خدمات‌رسانی شهرداری تبریز با بهره‌برداری از مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران
  • بهره‌گیری از ظرفیت قرارگاه خاتم الانبیا در اجرای طرح‌های نهضت ملی مسکن