Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-08@01:18:38 GMT

مردمی بودن برنامه ها در دهه فجر مورد تاکید است

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۵۳۵۶۳

مردمی بودن برنامه ها در دهه فجر مورد تاکید است

پورقربان به شیوع کرونا و اهمیت برگزاری برنامه های گرامیداشت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: مردمی بودن برنامه ها در دهه فجر مورد تاکید است.

«حسن پورقربان» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان مازندران بهشهر اظهار کرد: شعار مجموعه سپاه همواره همراهی و همگامی با مردم بوده است و اکنون هم با قدرت و اقتدار در کنار مردم ایستاده است و خود را از شاخه مردم جدا نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فرمانده سپاه ناحیه بهشهر افزود: انقلاب ما انقلابی مردمی و برگرفته از نیروی مردم و حضور مردم در شرایط مختلف انقلاب بوده و هست و نمی توان این انقلاب را جدای از مردم دانست و لذا برنامه های ما همواره با محوریت مردم بوده است و اکنون هم مردم اولویت مهم ما در اجرای برنامه ها هستند.

 

وی تصریح کرد: در شرایط کنونی جامعه که ویروس کرونا مردم و زندگی اقشار مختلف را تحت تاثیر قرار داده است مسئولان باید دوشادوش مردم ایستاده و برای خدمتگزاری به این مردم کوتاهی نکنند و به دور از رویاپردازی ها برای کمک به مردم و رفع مشکلات وارد میدان شوند.

 

پورقربان عنوان کرد: دهه فجر فرصتی است برای بازنگری ، تأمل، تبیین و بیان دستاوردهایی که طی این چهل و دو ساله در ایران اسلامی در سایه سار انقلاب مردمی ایران محقق شده است.

 

فرمانده ناحیه سپاه بهشهر با اشاره به اجرای برنامه های مختلف فرهنگی و اجتماعی در دهه فجر در این شهرستان خاطر نشان کرد: 528 برنامه در سطح پایگاه های بسیج، حوزه های مقائمت و ناحیه بهشهر اجرایی می شود تا همچون همیشه پای کار انقلاب باشیم.

 

پورقربان با اشاره به اینکه قریب به اتفاق برنامه های امسال با شیوع کرونا مجازی است، یادآور شد: عطرافشانی گلزار شهدا، دیدار با ائمه جمعه بهشهر و زاغمرز، برگزاری یادواره های شهدا به صورت مجازی، برگزاری مسابقات فرهنگی و ورزشی مجازی، رژه خودرویی و موتوری، افتتاح خانه محروم، پویش ازدواج آسان، ویژه برنامه انقلاب و رسانه، همایش طلیعه عشق، نورافشانی در شب پیروزی انقلاب اسلامی از برنامه های مهم و محوری ما در این ایام است.

پایان پیام/175

منبع: شبستان

کلیدواژه: حسن پورقربان ایام دهه فجر برنامه ها دهه فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۵۳۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکر مجدد رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی

پیام تشکر رهبر معظم انقلاب از تلاش‌ها و نوآوری‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، به اطلاع اعضای این مجموعه رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، مسئولان این مجموعه در اسفندماه سال گذشته (۱۴۰۲)، گزارش مکتوبی از وضعیت و اقدامات دفتر مطالعات و نیز فهرستی از ایده‌هایی که در صورت پشتیبانی سازمان‌های فرهنگی حاکمیتی، امکان پیگیری و به ثمر رسیدن در «حسینیه هنر» را دارند، خدمت رهبر معظم انقلاب تقدیم کردند.

آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب در حاشیه این گزارش مرقوم فرموده‌اند: «از تلاش‌ها و نوآوری‌های این جوانان عزیز تشکر کنید»

پیام تشکر رهبر معظم انقلاب، هفته گذشته طی تماس تلفنی حسین محمدی، به اطلاع اعضای دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب رسید؛ محمدی سال گذشته نیز، پیام خشنودی و تشکر رهبر انقلاب از انتشار دو کتاب انتشارات راه‌یار با عناوین؛ «ایام سبزوار» و «شهیدآوردند…» را اطلاع رسانی کرده بود.

رونمایی از تقریظ رهبر معظم انقلاب بر کتاب «سرباز روز نهم» نیز یکی دیگر از رویدادهای فرهنگی مرتبط با آثار دفتر مطالعات در سال گذشته بوده است؛ رهبر معظم انقلاب اسلامی در دی ماه ۱۴۰۱، در دیدار با مسئولان حوزه هنری، از جشنواره مردمی فیلم عمار به عنوان یک نمونه خوب در استفاده حداکثری از ظرفیت‌های مردمی یاد کردند.

دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی از سال ۱۳۸۶ با انتشار مجله راه، فعالیت خود را با هدف ایجاد هم افزایی میان چهار ضلع هنر، اندیشه، رسانه و فرهنگ انقلاب اسلامی آغاز کرد. اینک با گذشت پانزده سال از تأسیس این مجموعه فرهنگی، «جشنواره مردمی فیلم عمار»، «مدرسه سینمایی اندیشه هنر (ماه)»، سامانه «عماریار»، «واحد اکران مردمی عمار»، «خانه هم‌بازی»، «باشگاه طنز و کاریکاتور انقلاب اسلامی»، «مدرسه راه»، «واحد تاریخ شفاهی» و «انتشارات راه‌یار» ذیل این تشکل فرهنگی مشغول به فعالیت هستند.

کد خبر 751203

دیگر خبرها

  • قدردانی رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی‌انقلاب
  • تشکر مجدد رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی
  • حضور نشر سرو با بیش از ۱۱۳ عنوان اثر در نمایشگاه کتاب تهران
  • آذربایجان شرقی استان پیشرو در زمینه کاهش آسیب اجتماعی کودکان کار
  • مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌‌ریزی استان تهران نیازها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند
  • شوراهای اسلامی نماد خرد جمعی و وحدت هستند
  • تاکید پلیس بر‎اخلاق‎ ‎مداری‎کاربران‎ ‎مجازی‎ در‎انتخابات‎
  • نباید از خودنمایی مجازی یا خیابانی یکسری هنجارشکن محدود بترسیم